Je kunt snel en goedkoop onze IPTV kopen.

Bestellen

Onze IPTV abonnementen en andere services, zoals Pay Per View, zijn eenvoudig te bestellen voor altijd te laagste prijs! Je kan gemakkelijk ons IPTV Goedkoop abonnement afsluiten via onze 24/7 Whatsapp-service, met een van onze medewerkers. Het is nog niet mogelijk om een bestelling te plaatsen op de website, daarom verzoeken we je om onze Whatsapp-service te gebruiken. Bij alle arrangementen kom je zo direct terecht bij een van onze adviseurs. Je kunt hier nog vragen stellen en zij kunnen je bestelling verder afhandelen via Whatsapp. Onze medewerkers reageren binnen 24 uur op belangrijke vragen en verzoeken via Whatsapp.

Bestellen zonder Whatsapp

Naast onze Whatsappservice kan je ook een bestelling plaatsen door middel van ons bestelformulier. Ben je dus niet in staat om een bestelling te plaatsen via Whatsapp, maak je geen zorgen! Wij handelen het bestelformulier af binnen 24 uur.

Heb je vragen over onze arrangementen of abonnementen? Dan vind je onderaan de contactgegevens van onze klantenservice. Er zal dan zo spoedig mogelijk een medewerker je te woord staan.

Onze IPTV is goedkoop, snel te bestellen en eenvoudig te bedienen. Nadat je hebt besteld kan je vrijwel meteen genieten van alle streamingdiensten en zenders met je favoriete sportwedstrijden, series en films!

iptv kopen goedkoop

Installeren

Heb je hulp nodig bij het installeren van onze IPTV op je SmartTV of met het IPTV-kastje? Dan kan je dit aangeven in de bestelling via whatsapp of aankruisen met ‘’Ja’’ in het bestelformulier. Dan kan een van onze adviseurs je stapsgewijs begeleiden bij het installeren van je pakket. Zo kun je zo snel mogelijk genieten van alle TV-zenders en streamingdiensten die IPTV Goedkoop je kan bieden.

Abonnementen

Bij IPTV Goedkoop zit je niet vast aan een maandelijkse of jaarlijkse incasso van je abonnement. Bij ons geen stilzwijgende verlenging. Het is aan jou om steeds weer je abonnement te verlengen. Dit doen wij om onduidelijkheden en misverstanden met automatische verlenging te voorkomen. Zo houd jij als klant zelf de regie. Bij IPTV Goedkoop hebben wij ook een mooie deal voor klanten die meerdere abonnementen afsluiten. Zo krijg je korting als je voor meerdere TV’s IPTV aanschaft of meerdere abonnementen afsluit.

Go top