Als je liever geen abonnement afsluit bij IPTV Goedkoop hebben wij voor jou nu ook de mogelijkheid om van een Pay per View-arrangement gebruik te maken. Je kunt daarmee ook af en toe gebruik maken van onze services. Je streamt dan voor een bepaalde tijdsduur één TV zender/programma naar je TV, laptop, tablet of mobiel. Gemakkelijk en snel geregeld. Je betaalt dan ook alleen voor het gebruik van die service.

Af en toe gebruiken

Met ons Pay Per View-arrangement van IPTV Goedkoop kun je af en toe een IPTV-service kopen. Zo kun je zonder abonnement toch een keer genieten van je favoriete race, een sportwedstrijd of een buitenlandse film. Deze stream je via IPTV Goedkoop direct op je apparaat.

Pay per view op je feest of evenement

Ons Pay Per View-arrangement is ook heel goed bruikbaar voor gebruik op een feest of evenement. Verras je gasten met een leuke voetbalwedstrijd, een race of concert tijdens de feestelijkheden. Je hoeft er dus geen abonnement voor af te sluiten om die ene wedstrijd of race aan je gasten voor te kunnen schotelen. Zo hoeft niemand wat te missen op jouw feest. Zolang je maar een goede internetverbinding hebt. Door het Pay per View-arrangement van IPTV Goedkoop kan iedereen live meekijken vanaf jouw feestlocatie.

Pay per View thuis

Ons Pay Per View-arrangement is natuurlijk ook heel handig voor thuis. Zeker als je bijvoorbeeld slechts bepaalde sportwedstrijden wilt kunnen streamen, zonder dat je daar een heel maandabonnement voor nodig hebt. Met het Pay Per View-arrangement van IPTV Goedkoop kun je dan éénmalig die belangrijke wedstrijd streamen voor een klein bedrag! Zo creëer je je eigen thuisbioscoop of wedstrijdstadion voor jezelf, je gezin en voor je vrienden.

De Pay per View-streamingdienst is alleen actief tijdens de betreffende wedstrijd, de race, het concert of welk ander evenement je ook wilt streamen.

Bekijk onze IPTV Goedkoop tarieven voor onze Pay per View-arrangementen.

Voordelen van Pay per View op een rijtje

  • goedkoper dan een compleet maandabonnement
  • kies alleen voor de gebeurtenis die je wilt streamen
  • gemakkelijke betaling per gebeurtenis
  • gewoon streamen met een app voor je Smart TV/mobiele apparaat of via een IPTV-kastje

Start nu met IPTV kijken voor een goedkoop tarief.

pay per view

€10,-

Pay per view

Go top