IPTV bestel je snel en goedkoop via IPTV Goedkoop.

Bestellen

Onze IPTV-abonnementen en ons Pay Per View-arrangement zijn eenvoudig te bestellen en altijd tegen de laagste prijs! Vraag ons IPTV Goedkoop abonnement simpelweg aan via onze 24/7 whatsapp-service! Omdat het nog niet mogelijk is om een bestelling op de website te plaatsen verzoeken we je deze Whatsapp-service te gebruiken. Bij alle arrangementen kom je zo direct terecht bij een van onze adviseurs. Je kunt hier nog vragen stellen en zij kunnen je bestelling verder afhandelen via Whatsapp. Wij reageren binnen 24 uur op verzoeken en vragen via whatsapp.

Bestellen zonder Whatsapp

Als je niet in de gelegenheid bent om een bestelling te plaatsen via whatsapp, dan kun je ook je bestelling doen via ons bestelformulier.

Heb je een vraag over onze arrangementen en abonnementen? Dan vind je onderaan de contactgegevens van onze klantenservice.

Onze IPTV is goedkoop, snel te bestellen en eenvoudig te bedienen. Nadat je hebt besteld kan je vrijwel meteen genieten van alle streamingdiensten en zenders met je favoriete sportwedstrijden, series en films!

Installeren

Heb je hulp nodig bij het installeren van onze IPTV op je SmartTV of met het IPTV-kastje? Dan kan je dit aangeven in de bestelling via whatsapp of aankruisen met ‘’Ja’’ in het bestelformulier. Dan kan een van onze adviseurs je stapsgewijs begeleiden bij het installeren van je pakket. Zo kun je zo snel mogelijk genieten van alle TV-zenders en streamingdiensten die IPTV Goedkoop je kan bieden.

Abonnementen

Bij IPTV Goedkoop zit je niet vast aan een maandelijkse of jaarlijkse incasso van je abonnement. Bij ons geen stilzwijgende verlenging. Het is aan jou om steeds weer je abonnement te verlengen. Dit doen wij om onduidelijkheden en misverstanden met automatische verlenging te voorkomen. Zo houd jij als klant zelf de regie.

Bij IPTV Goedkoop hebben wij ook een mooie deal voor klanten die meerdere abonnementen afsluiten. Zo krijg je korting als je voor meerdere TV’s IPTV aanschaft of meerdere abonnementen afsluit.

Go top